ASAYİŞ Haber Girişi : 24 Şubat 2020 00:03

Kars'ta 110 Bin Liralık Kaçak Sigara Operasyonu

Kars'ta 110 Bin Liralık Kaçak Sigara Operasyonu
Kars'ta jandarma ekipleri piyasa değeri 75 Bin TL olan 2 Bin 500 paket kaçak sigara ele geçirirken, kaçakçılığı yapan şahıslara 35 Bin Türk Lirası para cezası kesildi.

Kars Güncel- Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada;  "İl Jandarma Komutanlığımız tarafından Sarıkamış İlçesi Karakurt Köyü Mevkiinde alınan bir duyum üzerine 20.02.2020 günü saat 18:00 sıralarında icra edilen Yol Kontrol ve Arama Faaliyetinde durdurulan bir yolcu otobüsünün bagaj kısmında yapılan kontrolde, faturasız ve irsaliyesiz toplam 2 bin 500 paket bandrolsüz elektronik sigara cihazında kullanılmak üzere üretilmiş, piyasa değeri yaklaşık 75 bin TL olan kaçak sigara ele geçirilmiştir.

Kontroller neticesinde; Şüpheli şahsa 27 nolu ÖTV kapsamında 35 bin TL idari para cezası kesilmiş ve 2 şüphe şahıs hakkında ise adli işlem yapılmıştır." denildi.

Ayrıca açıklamada, "Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.