KARS Haber Girişi : 15 Temmuz 2018 13:38

Kars'ta 15 Temmuz Törenleri Başladı

Kars'ta 15 Temmuz Törenleri Başladı
Kars'ta 15 Temmuz Hain FETÖ Darbe girişiminin 2. yılında Büyük Türk Milleti Zaferini kutluyor.
Kars Güncel- Kars'ta 15 Temmuz Hain FETÖ Darbe girişiminin 2. yılında Büyük Türk Milleti Zaferini kutluyor.
Kars'ta 15 Temmuz Darbe girişimi Türkiye sıralamasında İstanbul ve Ankara'dan sonra en çok yaşanan şehirler arasında olmuş, buna karşılık Kars Halkı darbe teşebbüsü gecesi genci yaşlısı 7'den 70'e demokrasi için vatan için tankların, darbeci askerlerin karşısında durarak mücadele vermişti.
15 Temmuz Darbe teşebbüsünün püskürtülmesinin üzerinden 2 yıl geçmişken Kars'ta Millet Zaferini kutluyor. 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Kars'ta önce Garnizon Şehitliği ziyareti gerçekleştirildi. Garnizon Şehitliği'ndeki programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte başlayan programda, kuranı kerim tilaveti yapılarak şehirler için dualar edildi.
Programa Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın , Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan,  İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç ve vatandaşlar katıldı.
Program kapsamında şehit mezarları ziyaret edilerek karanfiller bırakıldı.
Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.