ASAYİŞ Haber Girişi : 20 Kasım 2019 00:13

Kars'ta 200 Personelle Metruk Binalara Polis Denetimi

Kars'ta 200 Personelle Metruk Binalara Polis Denetimi
Kars'ta polis ekipleri gece saatlerinde 50 ekip ve 200 personelle metruk binaları didik didik etti.
Kars Güncel-Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kent merkezinde gece saatlerinde bir çok farklı mahallede bulunan metruk yapılar üzerinde asayiş uygulaması yapıldı.

Gece saatlerinde soğuk havaya rağmen narkotik, asayiş, çevik kuvvet, özel harekat polislerinden oluşan 50 ekip ve 200 personel ile narkotik köpeğininde katıldığı denetimde kent merkezinde bulunan tüm metruk binalar ve şüpheli şahıslar ile araçlar üzerinde denetleme yapıldı.

Özellikle eski cezaevi, gar binası, Fevzi Çakmak Mahallesi, Halitpaşa Mahallesi İmar İskan konutları, Sukapı Mahallesinde bulunan kamu ve özel şahıslara ait metruk binalarda uyuşturucu kullanımını engellemek ve suça karışmış kişilerin bu tür binalarda barınmasını engellemek,  metruk binalardaki suç unsurlarının oluşmaması amacıyla geniş kapsamlı olarak çok sayıda polis ekibinin katıldığı denetlemenin sık sık devam edeceği öğrenildi.

Metruk binaların bulunduğu alanlarda yaşayan vatandaşlar ise polis ekiplerinin soğuk havada yaptıkları bu uygulamayı memnuniyetle karşıladı.

Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.