KARS Haber Girişi : 19 Eylül 2018 13:27

Kars'ta 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Toplantısı

Kars'ta 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güvenlik Toplantısı
Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte Kars genelinde alınan güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güvenlik Tedbirleri Toplantısı, Kars Valisi Rahmi Doğan’ın başkanlığında gerçekleşti.

Kars Güncel- İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya; Kars Valisi Rahmi Doğan, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile Emniyet ve Jandarmadan ilgili görevli personeller katıldı.
 
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında alınan tedbirler neticesinde il genelinde huzur içinde bir eğitim yılı geçirildiğini belirterek bu yıl için alınan emniyet tedbirleri hakkında bilgiler verdi.
 
Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in konuşmasının ardından kürsüye gelen Vali Doğan; yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir şekilde eğitimlerine devam edebilmeleri için yapılan toplantını önemini belirterek, alınan tedbirler için tüm paydaşların üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini söyledi.
 
Okul ve çevrelerinin daha güvenli hale getirilmesi için bu yıl uygulanan proje ile her okulda bir güvenlik görevlisinin verildiğini belirten Vali Doğan, yıl içerisinde de güvenlik tedbirlerinin değerlendirileceği toplantıların yapılacağını söyledi.
 
Toplantı Kars Valisi Rahmi Dooğan'ın konuşmasının ardından alınan güvenlik tedbirlerinin görüşülmesi ile sona erdi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.