YAŞAM Haber Girişi : 18 Haziran 2019 14:47

Kars'ta Ağaçları Korumak İçin Pankartlı Çözüm

Kars'ta Ağaçları Korumak İçin Pankartlı Çözüm
Kars'ta Faikbey Caddesi üzerinde yaya kaldırımlarında dikili olan ağaçların üzerine "Sayın Kars Halkı Yeşili Koruyalım" yazılı bilgilendirme pankartları asıldı.
Kars Güncel- Kars'ta yeşil alanların ve dikili ağaç sayısının az olmasına duyarsız kalmayan vatandaşlar mevcut ekili olan ağaçların zarar görmemesi için pankartlı çözüm yolu geliştirdiler.

Şu ana kadar kurumlardan bir bilgilendirme gelmezken, pankartların duyarlı vatandaşlar tarafından tüm ağaçlara tek tek asıldığı iddia ediliyor. Özellikle Faikbey Caddesi üzerinde yaya kaldırımlarında bulunan ağaçlara "Sayın Kars Halkı Yeşili Koruyalım ve Ağaçların Dallarından Koparmayalım, Lütfen Lütfen. Yeşil Kesen Baş Keser" şeklinde uyarı yazıları yazılarak asıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Helal olsun bu duyarlılığı kimler göstermişse canı gönülden kutluyorum emeği geçen kimler varsa şükranlarımı sunuyorum şehrimizi bizler biryerlere getirebilmek için duyarlı hemşerilerimize ihtiyaçımız var umarım şehrin diğer sorunlarına eksiklerine bir örnek teşkil eder sayğılarımla