KARS Haber Girişi : 29 Eylül 2018 07:57

Kars'ta Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'tan Susuz İncelemesi

Kars'ta Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'tan Susuz İncelemesi
AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve yunus Kılıç Susuz ilçesini ziyaret etti.

Kars Güncel- 65. Dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı MKYK Üyesi Ahmet Arslan, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve beraberlerindeki partililerle birlikte Kars'ın Susuz ilçesini ziyaret ettiler. Susuz Belediye Başkanlığında Belediye Başkanı Murat Uray'ı makamında ziyaret eden Arslan ve Kılıç Susuz Belediye Başkanı Murat Uray'dan Susuz'da yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler aldılar. 
Kars'ın Susuz İlçesi Belediye Başkanı Murat Uray MKYK Üyesi Ahmet Arslan'a Susuz'un temsili anahtarını vererek bir konuşma yaptı. Konuşmasında; "Modern bir belediyecilik anlayışına büründük, hizmetlerimiz bu şekilde devam ediyor, ara vermeden aksaklık olmadan, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Su problemimiz vardı sayın Bakanımız Ahmet Arslan çözdü, daha öncesinden 4-5 saat su kesintisi yapıyorduk şimdilerde site vatandaşlarımıza önceden haber verip 20 dakika kesinti yapıp işlerimizi hallettikten sonra tekrar suyu geri veriyoruz. Aşılmayacak bir engeli sizin sayenizde bu ilçe aşmıştır daha önce defalarca müraacat ettik, bu konuda daha önce elimizden geleni yapmıştık ama yeterli olmamıştı ama sizin bakanlığınız döneminde bu sorunları aşmış olduk." diyerek Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'a teşekkür etti.

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç daha sonra belediye önünde vatandaşlara muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.
Ardından Susuz ilçesini yürüyerek gezen milletvekilleri Susuz'da yapılan çalışma yerlerini gezerek Başkan Uray'dan çalışmalar ve yatırımların durumu hakkında bilgiler aldılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kars li 01 Ocak 1970 02:00

    Bi itfaiyesi olmayan bi belediye ne yatırımı yspabilirki