KARS Haber Girişi : 25 Mayıs 2018 12:46

Kars'ta AK Parti Adayları Tanıtıldı

Kars'ta AK Parti Adayları Tanıtıldı
AK Parti Kars Milletvekili adayları düzenlenen programla partililere tanıtıldı.
Kars Güncel-  AK Parti Kars Milletvekili adayları düzenlenen programla partililere tanıtıldı.
Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen programa; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan ile adaylar Yunus Kılıç ve Fettah Çetinkaya, İl Başkanı Adem Çalkın, İlçe Belediye Başkanları ile çok sayıda partili vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan aday tanıtım programı  AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın'ın gerçekleştirdiği açılış konuşması ile devam etti. Başkan Çalkın; "24 Haziran’da gerçekleşecek seçimlerin tüm Türkiye için hayırlı olması dileklerinde bulunarak, “2002 seçimlerinden bu yana her seçimden alnımızın akı ile çıktık. Ama önümüzde öyle bir seçim var ki sorumluluğumuz büyük. Allah’ın izni ile bu seçimden de en iyi sonuçla çıkarız. Kars Milletvekili Adaylarımızın partimize, Karsımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Seçim sürecinde her türlü çalışmaya, fedakarlığa ve mücadeleye hazır olduklarını ifade eden AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın “Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Vatandaşımız ile iç içe olacağız” diye konuştu. 
Program, konuşmalar sonrası 24 Haziran'da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Kars'tan aday olan Fettah Çetinkaya, Yunus Kılıç ve Ahmet Arslan'ın yaptığı konuşmalar sonrasında toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.