SİYASET Haber Girişi : 11 Mart 2018 15:20

Kars'ta AK Parti Siyaset Akademisi

Kars'ta AK Parti Siyaset Akademisi
Kars'ta AK Parti Siyaset Akademisi programı düzenlendi.
Kars Güncel- İl teşkilatı tarafından organize edilen AK Parti Siyaset Akademisi etkinliği, 1919'dan 2019'a Milletin Emrinde Aydınlık Geleceğe" sloganı ile Kars Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu Merkezi'nde yapıldı.

Siyaset Akademisine, AK Parti Genel Merkez AR-GE Birim Başkan Yardımcısı Cengiz Aydoğdu, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ve partililer katıldı.

Çalkın, "Eğer bir hayır yapmışsak ve iyi bir insan olarak yaşamışsak arkamızdan Allah razı olsun derler. Emin olun en büyük zenginlik budur. Para, mevki, makam hepsi gelip geçicidir. Dolayısıyla siyaset yaparken hepimizin maksadı ebedi dünyaya hayırla gitmektir." dedi.

Siyasetin temel amacının halka hizmet etmek olması gerektiğini belirten Çalkın, şöyle konuştu:

"Halka hizmet etmenin aracı da yönetime talip olmaktır. Yönetime talip olmadan, iktidar olmadan hizmet etme şansımız çok da olmaz. Yüze yakın siyasi parti var neden halk 16 senedir AK parti diyor. Çünkü AK Parti'yi onlardan ayıran büyük bir fark vardır. O da dürüstlük ve lider farkıdır. AK Parti cesaretiyle, kararlılığıyla, halka olan güveniyle, halkında liderine davasına olan bağlılığıyla var oldu. Türkiye AK Parti iktidarıyla adeta büyüdü. Kars'ta köyler, yollar, hastaneler, toplu konutlar ve üniversite gibi birçok hizmet yapıldı. Sadece Kars'ta değil Türkiye'nin her yerinde aynı hizmetleri yaptık."
AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey'de programda yaptığı konuşmada, her yerde gıpta ile izlenen bir siyaset ortaya koyduğunu söyledi.








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.