SİYASET Haber Girişi : 05 Mart 2019 21:41

Kars'ta Alibeyoğlu Rüzgarı Esiyor

Kars'ta Alibeyoğlu Rüzgarı Esiyor
Demokratik Sol Parti (DSP) Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kars Güncel-Demokratik Sol Parti (DSP) Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu, seçim startını verdiği günden bu yanan esnaf ziyaretlerinin yanı sıra düzenlenen toplantılarla seçmenlerine sesleniyor. Kars'ın; kendisinin görevden ayrılmasının ardından bu 10 yıllık süreçte büyük kayıplar verdiğini ve gerilediğini anlatan Alibeyoğlu; etnik yapıya dayalı siyasetten vazgeçilerek Kars'ı hak ettiği noktaya taşımanın zamanı geldiğini söyledi. Dün akşam saatlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gençlik kollarının koordinesinde organize edilen toplantıda 300 genç ile buluşarak projelerini anlatan Alibeyoğlu kentin geleceği adına gençlerden desteklerini istedi.
Kars’ta bir araya gelen yaklaşık 300 genç, Naif Alibeyoğlu ile DSP’nin Seçim Bürosunda buluştu. “Seni Başkan Görmek İstiyoruz” diyerek bir araya gelen gençlere seslenen Alibeyoğlu, iki dönem yürüttüğü belediye başkanlığı görev sürecindeki hizmetleri anlattı, seçim sürecini değerlendirdi ve Kars’ı geleceğe taşıyacak projelerini anlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.