ASAYİŞ Haber Girişi : 13 Mayıs 2018 16:08

Kars’ta Anneler Gününde Bayan Öğretmen ve Annesi’ne Darp! Kafasına 14 Dikiş Attılar

Kars’ta Anneler Gününde Bayan Öğretmen ve Annesi’ne Darp! Kafasına 14 Dikiş Attılar
Kars’ta Anneler Gününde Bayan Öğretmen ve Annesi’ne Darp! Kafasına 14 Dikiş Attılar. Kars Güncelin özel olarak ulaştığı bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

Kars Güncel ( Özel Haber) – Kars’ta 13 Mayıs “Anneler Günün”nde 24  yaşındaki Özgü Mercan isimli öğretmen ve annesi, öğrenci velisi tarafından darp edildi. Darp edilen öğretmenin annesinin kafasına 14 dikiş atıldı. 

Karsın Selim İlçesine bağlı Laloğlu Köyü İlköğretim Okulu’nda görev yapan Özgü Mercan isimli öğretmen, görev yaptığı okuldaki öğrencinin velisi ve yakınları tarafından darp edildi.

Meydana gelen olay, okulda hırsızlık olayı yaşanması sonrasında görevli öğretmenlerin hırsızlık olayı hakkında araştırma yapmasıyla başladı. Görevli öğretmenler öğrencilerden konu hakkında bilgi alış verişinde bulunurken hırsızlık olayını ailesine anlatan öğrencinin annesi ve babası köy okulunu basarak görevli Özgü ögretmen’e ağıza alınmayacak haraketlerde bulunup fiziksel saldırıda bulunarak darp etti.

 Okul görevlilerinin darp anını kameraya kaydettiği görüntüler ise olayın hafife alınmayacak bir konu olmadığını gösteriyor.

“Köyde HDP’ye 90 Oy Çıkarttım, Bir Selamım Yeter, Seni Sürdüreceğim!”

Okulda darp olayının yaşandığı esnada Özgü öğretmenin annesini cep telefonu ile arayarak yardım talebinde bulundu, bu esnada okuldan gelen sesleri duyan okulda görevli diğer öğretmen  ve işkur  çalışanı ile köy muhtarı  Özgü öğretmenin  sesine yetişip, darp eden öğrenci velileri  Şinasi ve Azime Gülcemal çiftinin elinden kurtardılar.

Olayın şokunu atlatan Özgü öğretmen cep telefonu ile o anları kaydetmeye başlarken, darp eden öğrenci velisi öğretmeni tehdit etmeye devam ederek; “ Köyde hadep e  doksan oy çıkarttım,  bir selamım  yeter,  seni burdan sürdüreceğim.” şeklinde tehditlere devam etti.

Özgü öğretmenin annesi sesler üzerine okula doğru koşarak giderken, öğretmeni darp eden öğrencinin velileri olan Şinasi ve Azime Gülcemal çifti yolda karşılaştıkları anne Birgül Mercan’la karşılaştı. Öğrenci velisi karı koca çift anne Birgül Mercan’ı kolalrından tutarap darp edip kafasına dirgen ile vurdu. Anne Birgül Mercan kafasına aldığı darbe ile kafası kırılarak kan akmaya başladı.

Yaralı Annesini Hastaneye Götürmek İçin Yola Çıkan Mağdurların Üzerine Kamyon Sürdüler

Olay  jandarma ekiplerine bildirildi. Darp edilen 24 yaşındaki Özgü Mercan isimli öğretmen ile kafası kırılan annesi Birgül Mercan’ı hastaneye götürülürken hırsını alamayan öğrenci velisi Şinasi ve Azime Gülcemal çifti ile diğer yakınları araç bulmak için ana yola çıkmak isteyen mağdur öğretmen ve annesinin üzerine kamyon sürerek, ezmeye çalışıyor.

Hastaneye Kaldırılan Annenin Kafasına 14 Dikiş Atıldı

Okulda yaşanan darp olayı ve sonrasındaki kavgada 24 yaşındaki Özgü öğretmen ve Annesi Birgül Mercan’ın darp edilmesi sonrasında, anne Birgül Mercan’ın Selim İlçe Devalet Hastanesi’ne götürüldü, buradan da Kars Harakani Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Birgül Mercan’ın kafasına 14 dikiş atıldığı ve vucüdunun çeşitli yerlerinde darp izleri olduğu doktor raporları ile tespit edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Suç Duyurusunda Bulundu

Selim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Laloğlu Köyü İlköğretim Okulu’nda yaşanan öğretmenin darp edilmesi olayıyla alakalı olarak suç duyurusunda bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.