KARS Haber Girişi : 11 Haziran 2018 20:28

Kars'ta Aras Edaş'tan İftar Yemeği

Kars'ta Aras Edaş'tan İftar Yemeği
Kars'ta Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Araş EDAŞ) çalışanlarına ve kurum idarecilerine iftar yemeği verdi.
Kars Güncel- Kars'ta bir otelde düzenlenen İftar yemeğinde Kars ARAS EDAŞ çalışanlarına iftar yemeği verdi.
Kars İl Müftüsü Mehmet Genç'in kuran tilaveti sonrasında okunan ezan ile başlayan iftar yemeği programında konuşan Araş EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, ''Biz eş ve çocuklarımızla beraber kalabalık bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimiz en önem verdiğimiz şeydir. Ülkemizin sıkıntılı bu günlerinde, ülkemizin birlik ve beraberliği ile beraber Aras EDAŞ ailesinin de birlik içinde olmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum." şeklinde oldu.
Yemek bitiminde Kars İl Müftüsü Mehmet Genç'in yaptığı dua tebessüm oluşturdu. Müftü Genç duasında; "Yediğimiz yemeklerden elde ettiğimiz enerjimizi atmayı nasip et Allahım, yüksek gelen elektrik faturalarında indirimler nasip et" demesi davetlilerde tebessüm oluştururken, ARAS EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş ise yemek sonrasında yaptığı konuşmada; "İl Müftüsünün hicvettiği elektrik faturalarındaki yüksek tutarın ellerinde olmayan sebeplerle, Bakanlık ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından oluşturulan fiyat tarifesi üzerinden hesaplandığını belirtti.
İftar yemeğine Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Aras Edaş İl Müdürü Bülent Gürel, kurum amirleri ve Aras EDAŞ çalışanları katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • lele 01 Ocak 1970 02:00

    yiyin nede olsa bunun faturasını da milletin sırtına vuracaksınız bu aça varken bakalım ne zamana kadar yiyeceksiniz.