YAŞAM Haber Girişi : 27 Mart 2019 18:49

Kars'ta Başkan Adaylarından KARSOD Ziyareti

Kars'ta Başkan Adaylarından KARSOD Ziyareti
Kars'ta belediye başkan adayları son yıllarda turzim sektöründe büyük bir ivme yakalayan Kars için, KARSOD Turizm Birliğini ziyaret ederek turizm sektörü hakkındaki projelerini açıklayarak görüş ve önerilerini dinliyorlar.
Kars Güncel- Kars'ta yaklaşan yerel seçimler öncesinde belediye başkan adayları STK ziyaretlerini de gerçekleştiriyor.
Kars Belediye Başkan adayları KARSOD Turizm Birliğini ve turizmcileri ziyaret ederek Kars turizmi hakkında ki projelerini ne yapılabileceğini ve sorunlar ile çözüm önerileri hakkında turizmcilerle istişare ediyorlar.
CHP Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman ile başlayan ziyaretler sırasıyla, Naif Alibeyoğlu, Cumhur İttifakı Adayı Çetin Nazik ve HDP'li Belediye Eş Başkan Adayı Ayhan Bilgen turizm sektörünün temsilcileri ile buluştu.
CHP Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman da ziyaretlerinde hem KARSOD’un turizme katkısından dolayı teşekkür etti hem de yerel yönetimlerin turizmcilerle işbirliği içinde çalışmasının gerekliliğini anlattı .
HDP Adayı Ayhan Bilgen turizmiciler ile Kars turizmi hakkında önemli görüşmeler yaparak Turizmi daha da üst çıtaya taşımalıyız dedi. Ardından  Cumhur İttifakı adayı Çetin Nazik; 
"Kars turizmi bizim için çok önemlidir Hep beraber bu sektörü daha da yaşanabilir bir yere getireceğiz. Ve Kars turizminde hedefimiz Kars'a yıllık 500 bin turistin gelmesini sağlayacağız" diyerek çalışmalara da en kısa sürede başlayacağımızı söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.