YAŞAM Haber Girişi : 29 Eylül 2018 14:16

Kars'ta Bisiklet Parkuru Hizmete Açıldı

Kars'ta Bisiklet Parkuru Hizmete Açıldı
Kars Valiliği tarafından yaptırılan Bisiklet Parkuru açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
Kars Güncel- Kars Valiliği tarafından İl Özel İdaresi aracılığı ile Kars Kalesi eteklerinde boş olan alanda yaptırılan Bisiklet Parkuru tamamlanarak halkın hizmetine sunuldu.
İnceleme ve açılış programı için 65. Hükümet UDH Bakanı Ahmet Arslan, Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Bisiklet Parkuru'nda özel güvenlik görevlileri tarafından hizmetleri yürütülecek olan alanda 150 bisiklet ücretsiz olarak kimlik belgesi karşılığında vatandaşların hizmetine sunuluyor. Kars için güzel bir alan oluşturan Kars Valisi Rahmi Doğan'a vatandaşlar duydukları memnuniyet dolayısıyla teşekkür ettiler.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılışa özel olarak alanda amatör bisikletçiler gösteri yapmalarının ardından vatandaşlar Bisiklet Parkuru'nu kullanmaya başladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gahraman 01 Ocak 1970 02:00

    Güzel kars çayımızın burunları ferahlatan o eşsiz kokusu içerisinde pedallarımızı çevireceğiz Valimiz çalışıyor allah ondan razı olsun Mesele çalışmak nedir bilmeyenlerde.. Onlar da karsta Heryerde...