KARS Haber Girişi : 07 Haziran 2019 23:06

Kars'ta Bisiklet Parkuru Kapatılıyor mu?

Kars'ta Bisiklet Parkuru Kapatılıyor mu?
Kars İl Özel İdaresi tarafından dönemin Valisi Rahmi Doğan'ın talimatlarıyla yaptırılan Bisiklet Parkuru Bayram tatilinde.

Kars Güncel-Kars'ta geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan Kars Pusula gazetesi önemli bir habere imza atarak şu soruyu sordu?

Bisiklet Parkuru Kapatılıyor mu? 
Dönemin Kars Valisi Rahmi Doğan Kars Kalesi eteklerinde başlatmış olduğu gecekonduların kamulaştırılması ve Osmanlı Mahallesi yapım projesi kapsamında Evliya Cami yanında Kars Kalesi eteklerinde yaptırdığı ve Karslı çocukların yararlanabileceği bisiklet parkuru son günlerde adeta hizmet dışı bırakılmakta. Yaklaşık 100 bisiklet ile açılışı yapılan ve yoğun ilgi gören bisiklet parkuru ve yürüyüş alanı son günlerde dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Parkurda ücretsiz olarak çocuklara ve gençlere hizmet veren 100 adet bisikletten sadece 5 adet kaldığı görülürken, 9 günlük bayram tatilinde beş bisiklette ortadan kaldırıldı.
Özellikle aileleri ile birlikte bayram süresince dışarıda dolaşan çocukların bisiklet parkurunda bisiklet binecekleri düşünülmeden parkuru'da bayram tatiline soktular. Hal böyle olunca akla bisiklet parkuru kapatılacak mı? Sorusunu getirmekte.

 

Kaynak: Kars Pusula Gazetesi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.