SAĞLıK Haber Girişi : 11 Haziran 2018 00:06

Kars'ta Bulunan Yavru Ayıya Anne Şefkatinde Bakım

Kars'ta Bulunan Yavru Ayıya Anne Şefkatinde Bakım
Kars'ta yaralı halde bulunan yavru ayıya, Kafkas Üniversitesi Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde anne şefkatinde bakım yapılıyor. Yaralı yavru ayıya merkez görevlileri biberon ile bakım yapıyor.
Kars Güncel- Kars'ta yaralı halde bulunan yavru ayıya, Kafkas Üniversitesi Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde anne şefkatinde bakım yapılıyor. Yaralı yavru ayıya merkez görevlileri biberon ile bakım yapıyor. 
Karsın Selim ilçesi Hasbey Köyünde yaralı halde duyarlı köylü vatandaşlar tarafından bulunarak Kars Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü görevlilerine teslim edilen yaralı yavru ayının tedavisi devam ediyor. İlk incelemelere göre köpek saldırısından dolayı derin yaralanması olan yavru ayı Kars Kafkas Üniversitesi Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezinde Doç.Dr Metin Öğün ve ekibi tarafından ilk medikal müdahelesi yapılarak tedavi süreci başlatıldı.
Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.