KARS Haber Girişi : 04 Nisan 2020 09:22

Kars'ta Cezaevlerinde Koronavirüs Tedbirleri

Kars'ta Cezaevlerinde Koronavirüs Tedbirleri
Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Korona Virüse Karşı Alınan Tedbirler açıklandı.

Kars Güncel-Kars T Tipi Kapalı ceza infaz kurumu olarak COVID-19 salgınına karşı alınacak  tedbirler kapsamında  Ceza  ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün yazıları gereğince  Kurum Müdürü başkanlığında toplantı yapılarak  alınacak önlemler kararlaştırıldı.

Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Korona Virüse Karşı Alınan Tedbirleri Şöyle Sıraladı:
El dezenfektanları aletleri ile  birlikte mahkum   kabul birimine, hükümlü ve personel  yemekhanesine, parmak izi okutma  cihazının bulunduğu tüm alanlara, atölyelere, kurum kantini ve dış  atölyelerdeki kantin ve kafeteryalara , kurum kütüphanesine, açık  ziyaret alanına , kurum personeli ve hükümlülerin ortak kullanım alanlarına monte edilerek kullanıma başlanmıştır.

Uzaktan ateş ölçümü yapan cihazlar mahkum kabul birimi ve revir birimine teslim edilerek kuruma giriş yapan personel, hükümlü ve giriş yapan diğer kişilerin ateş ölçümlerine başlandı.

Koğuşlarda, el ve vücut teması olan noktalarda, tuvalet, banyo ve mutfak tezgahları çamaşır suyu ve deterjanla periyodik olarak temizlikleri ve kontrollerinin yapılması sağlandı.

Kurum Avukat görüş alanları Dezenfekte edilmiştir.

Kurum kapalı Görüş Alanları Dezenfekte edilmiştir.

Kurum Personeline covid-19 Tedbirleri  kapsamında Bilgilendirme Yapıldı.

Kurum Açık Görüş Alanları Dezenfekte Edildi.

Kurum koğuş Alanların Dezenfekte Edildi.

Kurum koğuş Alanların Dezenfekte Edildi.

Kurum koğuş Alanların Dezenfekte Edildi.

Kurumumuz, Cumhurbaşkanlığı Korona virüs Bilim Kurulu,  Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı'nın korona virüse karşı yayınlamış olduğu  tüm tedbirleri göz ardı etmeksizin uygulayarak olası bir riski karşı gerekli önlemleri almış olup belirsiz sürecin bitimine kadar bu tedbirler artarak devam edecektir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.