KARS Haber Girişi : 21 Haziran 2020 23:14

Kars'ta Depremden Etkilenen Vatandaşlar Geceyi Dışarıda Geçiriyor

Kars'ta Depremden Etkilenen Vatandaşlar Geceyi Dışarıda Geçiriyor
Karsın Kağızman ilçesine bağlı Evyapan ile Altıngedik Köyleri'nde meydana gelen 4.1 ve 3.2 şiddetindeki deprem ve artçı sarsıntılarla birlikte vatandaşlar dışarıda toplandı.
Kars Güncel- Karsın Kağızman ilçesine bağlı iki köyde akşam saatlerinde meydana gelen deprem Kağızman ilçe merkezinden de hissedildi.

Kağızman ilçesine 6 km mesafede olan  Altıngedik Köyü ile ilçe merkezine 23 km mesafede olan  Evyapan Köyü'nde gece saatlerinde meydana gelen 4.1 şiddetindeki deprem ve artçı sarsıntılarını hisseden vatandaşlar kendilerini sokağa attı. Bazı vatandaşlar araçlarında beklerken bazı vatandaşlarda sokakta bekliyor. 

Haber merkezimize vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek gönderilen görüntülerde deprem esnasında tavanda bulunan lambanın sallandığı ve sonrasında ise vatandaşların dışarıda bekleyişlerini gösteren görüntüler ulaştı. Meydana gelen depremlerde can kaybının olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Kağızman ve deprem bölgesinden görüntüler
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.