ASAYİŞ Haber Girişi : 30 Temmuz 2018 23:01

Kars'ta Düğün Kanlı Bitti, Bıçaklanan Genç Yoğunbakımda

Kars'ta Düğün Kanlı Bitti, Bıçaklanan Genç Yoğunbakımda
Kars'ta bir düğünde meydana gelen tartışma sonrasında olay bıçaklı kavgaya dönüştü. Meydana gelen bıçaklı kavgada çok sayıda bıçak darbesi alan kişinin tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.
Kars Güncel- Kars'ta bir düğünde çıkan tartışma sonrasında bıçaklanan kişi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
Edinilen bilgiye göre Kars Merkez Cumhuriyet Köyü'nde bir düğünde aralarında eski husmet bulunan iki kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavganın şiddetlenmesi ile birlikte olayda bıçak kullanıldı. Kavganın taraflarından olan H.S.  aralarında önceden husumet bulunan 23 yaşındaki H.S.'yi karın, göğüs ve sırt kısmından bıçakla yaraladı. Olay yerinde olan köylüler sağlık ekipleri ve jandarma ekiplerine durumu bildirdi. Aldığı bıçak darbeleri ile yaralanan H.S. Kars Harakani Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. H.S.'yi bıçakla yaralayan H.S. jandarma ekipleri tarafından göz altına alındı.
Hastanede yoğun bakım servisinde ameliyata alınan H.S.'ni yine aynı serviste  tedavisinin devam ettiği bilgisine ulaşılırken, jandarma ekipleri  olay hakkında geniş çaplı soruşturma başlattı.
23 yaşındaki H.S.'yi bıçaklayan H.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kars T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.