ASAYİŞ Haber Girişi : 01 Ekim 2018 17:12

Kars'ta Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Ethem Öztürk Oyun Parklarında Uygulama Yaptı

Kars'ta Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Ethem Öztürk Oyun Parklarında Uygulama Yaptı
Kars’ta, polis ekipleri okul önlerinde kuş uçurtmuyor. Okulla ilgisi olmayan vatandaşlar ise okul önlerinden uzaklaştırılıyor.
Kars Güncel- Kars'ta Asayiş Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür yardımcısı İbrahim Ethem Öztürk Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Caddesi üzerinde okulların çevresinde bulunan çocuk parklarında oturan okullarla ilişkisi bulunmayan vatandaşları parktan ve okul çevresinden uzaklaştırdı. Müdür Yardımcısı Öztürk burası okullar bölgesi parkta oynayan çocuğunuz yoksa lütfen bu bölgeden ayrılın uyarısı yaparak park içerisinde dolaşan gençleri uzaklaştırdı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince de sık sık yapılan uygulamalarda okulların çevresinde, okulla ilişkisi bulunmayan kişilerin üst araması ve GBT sorgulamaları da sık sık yapılıyor. Okul önlerinin uyuşturucudan temizlenmesi amacıyla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, okul müdürleri ve öğrencilere de el broşürleri zaman zaman dağıtılıyor. Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Kars’ta göreve başladığı günden itibaren özellikte sokaklara dönük yaptırdığı uygulamalarla dikkatleri çekti. Emniyet Müdürü Bitirik’in talimatıyla uyuşturucuyla mücadele kapsamında okul önlerinde, metruk binalarda, park ve bahçelerde şüpheli kişiler üzerinde sürekli uygulama yapılıyor. Özellikle ders saatlerinde okulda olmayan ve parklarda bulunan öğrencilerde ailelerine bilgi verilmek suretiyle okullarına götürülüyor. Cadde, sokak, park ve okul önlerinde görev alan polis ekipleri, buralarda meydana gelecek olaylarında önünde geçiyor. Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uygulamaların aralıksız devam edeceği öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • VATANDAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    geç kalınmış bile