EĞITIM Haber Girişi : 26 Ocak 2019 13:56

Kars'ta En Özel Karne Töreni

Kars'ta En Özel Karne Töreni
Kars Valisi Türker Öksüz, Kars Özel Ayçare Özel Eğitim ve Merkezi’nde eğitim ve öğretim gören öğrencilerin karne törenine katılarak karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler verdi.

Kars Güncel-Rehabilitasyon merkezinde okul yöneticileri, öğrenci velileri ve öğretmenler ile bir araya gelen Kars Valisi Türker Öksüz, rehabilitasyon merkezi hakkında bilgi alarak, sorunlarını dinledi.

Öğrencilere karneleri ile birlikte çeşitli hediyeler veren Vali Öksüz Türker Öksüz, yaptığı açıklamada; Özel Ayçare Eğitim ve Rehabilitasyon Merkeziyle birlikte diğer okullarda eğitim ve öğretim gören çocukların özel ilgi beklediğini ve her birinin çok değerli olduğunu söyledi.

Devletin, Kars Valiliğinin ve Milli Eğitim Müdürlüğünün rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretim gören dezavantajlı çocuklar ve gençler için tüm imkanlarını seferber ettiğini vurgulayan Vali Öksüz: “Yarı yıl boyunca öğrencilerimiz ve siz anne-babalar fedakarlıkla okula geldiniz, öğrencilerimiz ile ilgilendiniz. Herkes yarıyıl boyunca yoruldu ve özel emek verdi. Tüm öğrencilerimizi, okul idaresini ve anne babaları tebrik ediyorum. Burada eğitim ve öğretim gören 250 öğrencimiz ile tek tek ilgilendiğinizi biliyoruz. Siz anne ve babaların çocuklarına özel ilgi göstermeleri elbette kolay değil. Onların sorunlarıyla ilgilenmek zor. Siz anne babalara da çok teşekkür ediyorum. Kendi hayatlarınızda da başarılar ve iyi tatiller diliyorum. Tatil sonrasında öğrencilerimizi size teslim ettiğimiz gibi tatil bitince bize getirir teslim edersiniz. Öğrencilerimizin hepsi bizler için çok kıymetlidir. Tüm öğrencilerimizle özel olarak ilgilenmeliyiz. Çünkü öğrencilerimiz ve tüm çocuklarımız çok kıymetlidir. Buradaki tüm öğrencilerimizi önemsiyoruz. Bizlerle birlikte siz öğretmen, idareci ve veliler olarak görevimiz onlara iyi eğitim vermek ve topluma kazandırmaktır. Devletimiz de, Valiliğimiz de, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okul idarecilerimiz de hep bu anlayışla hareket ediyoruz. Tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu ilgi ve alaka bundan sonra da böyle devam edecektir” şeklinde konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.