YAŞAM Haber Girişi : 14 Ağustos 2018 12:49

Kars'ta Engelli Baba ve Hasta Çocuk İçin Yardım Kampanyası Başlatıldı

Kars'ta Engelli Baba ve Hasta Çocuk İçin Yardım Kampanyası Başlatıldı
Kars'ta yaşayan Figen Çetin isimli vatandaş havalimanında karşılaştığı, gözleri görmeyen baba ve hasta oğlu için yardım kampanyası başlattı.
Kars Güncel- Kars'ta yaşayan Figen Çetin isimli vatandaş 11 Ağustos 2018 tarihinde yolculuk için havalimanında bulunduğu sırada tanıştığı görme engelli Şehmuz Çalp ve hasta oğlu için yardım kampanyası başlattı.
Figen Çetin sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarda; Beyefendi ile havalimanında karşılaştık, gözleri görmüyor çocuğu hasta. Kaç gündür sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yapılarak bu aileye destek olunması konusunda uğraşıyoruz. Elazığ'da yaşıyor, Ankaraya tedavi için gidip geliyor. Gözlerimizin görmediğini, hasta bir evladımızın olduğunu ve durum böyle iken maddi imkanlarımızın hiç olmadığını düşünerek duyarlı olalım" şeklinde olurken, konu hakkında Elazığ Valiliği ile iletişime geçtiğini ve ne kadar destek olunursa iyi olacağını belirtti.
İletişim Şehmuz Çalp 0542 637 60 21

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.