YAŞAM Haber Girişi : 11 Ekim 2018 14:40

Kars'ta esnaftan örnek davranış

Kars'ta esnaftan örnek davranış
Ülkece içinden geçtiğimiz zor günlerde fırsatçılara inat vatandaşın parasına göz dikmeyen esnafların varlığı helal olsun sana Kars esnafı dedirtti.

Kars Güncel -Kars’ın işlek caddelerinden olan Kazımpaşa Caddesi’nde Türk Telekom bayisi olarak hizmet veren Soylu İletişim takdire şayan bir davranışa imza attı. Yaklaşık bir hafta önce Soylu iletişimden oğlu için TL yüklemesi yapan bir vatandaş para üstü almayı unuttu. 

Soylu İletişim çalışanları para üstünü vermek isteyince göremedikleri vatandaşa ulaşmak için günlerce uğraştı. Son olarak TL yüklenen numaradan ulaşılarak durumun izah edilmesi üzerine vatandaşın parası teslim edilirken, Soylu İletişim, insanlık ve iletişime dolar farkı yansıtılmadığını da ismine yakışır biçimde göstermiş oldu.

Bizlerde bu duyarlı ve takdirlik davranışı diğer esnaflara örnek olması açısından manşetimize taşımayı bir boç bilerek esnafımızın bir kere daha bu güzel davranışını kutluyoruz. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.