ASAYİŞ Haber Girişi : 23 Temmuz 2018 12:18

Kars'ta FETÖ'cüler Sahte Kimliklerle Yakalandı

Kars'ta FETÖ'cüler Sahte Kimliklerle Yakalandı
Kars polisi tarafından Kars Merkezli İstanbul ve Ankara illerinde yapılan operasyonda FETÖ'nün Gaybubet Evlerinde gizlenen 2 kişi yakalandı. Şahıslardan sahte kimlik ve 120.000 TL para ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.
Kars Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ,örgütle iltisak ve irtibatı bulunan şahısların tespiti ve yakalanmalarına yönelik  yürütülen çalışmalar kapsamında;
22/06/2018 ile 22/07/2018 tarihleri arasında Kars Merkezli, İstanbul ve Ankara illerinde Terör örgütünün elemanlarının yakalanmamak amacıyla gizlendikleri gaybubet evlerine yapılan planlı ve eş zamanlı operasyonlar neticesinde 2 (iki) şahıs sahte kimlik ve toplam 120.000 TL para ile yakalanmış olup, şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmaları üzerine cezaevine teslim edilmiştir.
Ayrıca yine genişletilen soruşturmalar sonucunda FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile iltisak ve irtibatı olduğu değerlendirilen 3 (üç) şahıs daha gözaltına alınmış olup, haklarında yapılan işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şahıslardan 2 (iki) şahıs adli kontrol ve yurt dışı yasağıyla serbest kalmış, diğer 1 (bir) şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.