KARS Haber Girişi : 14 Ekim 2018 21:55

Kars'ta Fetö'nün Mağdur İşadamı Gökhan Yılmaz'dan Kars Cumhuriyet Başsavcılığına Çağrı

Kars'ta Fetö'nün Mağdur İşadamı Gökhan Yılmaz'dan Kars Cumhuriyet Başsavcılığına Çağrı
Karslı işadamı FETÖ mağduru Gökhan Yılmaz, FETÖ'cü savcıların kendisini suçu, günahı olmadan 10 yıl hapis cezasıyla cezalandırdıkları olayla ilgili Başkan Erdoğan'ın Kayseri'deki açıklaması sonrasında Kars Cumhuriyet Başsavcılığını göreve davet etti.

Kars Güncel- Karslı işadamı Gökhan Yılmaz, FETÖ'cü savcıların kendisini suçu, günahı olmadan 10 yıl hapis cezasıyla cezalandırdıklarını belirterek Kars Cumhuriyet Başsavcılığı'na kendisine kurulan kumpas ve sahte evraklar düzenleyerek hapis cezası almasını sağlayanlardan şikayetçi olduğu halde gerekli yasal işlemlerin yürütülmesini istedi.

FETÖ mağduru Karslı işadamı Gökhan Yılmaz gazetemize yaptığı açıklamada Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önceki gün Kayseri'de toplu açılış töreninde yaptığı konuşmasında; "FET֒yle mücadele konusunda vicdanları kanatan hususlar olduğunu duyuyorum. Bu ihanet çetesinin tam göbeğinde olduğu halde bir şekilde şu ana kadar adalete hesap vermemiş olanlar kurtulduklarını sanmasınlar” ifadeleri üzerine kendisine dönemin savcısı ve ismi Mit Tırları gibi önemli kumpas olaylara ismi karışan savcı Süleyman Bağrıyanık tarafından kurulan kumpas hakkında kendisinin mağduriyetinin giderilmesi için yasal başvuru yapmasına rağmen hala bi gelişme kaydedilemediğini belirterek, bunların kanun önünde neden hesap vermediğini belirtip Kars Cumhuriyet Başsavcılığını konu hakkında göreve davet etti. 

Mağdur Gökhan Yılmaz kendisini 10 yıl hiç suçu günahı olmadığı halde hapiste tutan savcı ve hakimin MİT tırlarını durduran Başsavcı Süleyman Bağrıyanık olduğuna dikkat çekerek, "Mit tırlarını durduran Başsavcı Süleyman Bağrıyanık, Kars Cumhuriyet Başsavcısı idi. Dosyamda sahte evraklar hazırlanmasına rağmen FET֒cü hakim, savcı ve kolluk personelini koruyan mı var? Sahte evrakları hazırlayanlar hakkında Kars Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmama rağmen duyarsızlık görüyorum bundan da şikayetçiyim. 10 yıl boyunca sahte evraklarla FET֒cülerin kumpası ile elimden alınan özgürlüğümü ve geleceğimi devletimden istiyorum" dedi.

Ergenekon Savcılarının kendilerini yıllarca suçsuz günahsız bir şekilde mağdur ettiğini kaydeden Yılmaz, “Ergenekon Savcıları Osman Şanal ve Mehmet Yazıcı, dönemin Erzincan Başsavcısı İlhan Cihaner, Erzincan MİT Bölge Başkanı Jandarma Alay Komutanını tutukladığı dönemde bizler de sahte hazırlanan iddianameye karşı savunmamızı yapmamıza rağmen Ergenekon Savcıları bu savunmamızı reddederek bizleri suçsuz günahsız bir şekilde yıllarca mağdur etti. Sahte evrakların ortaya çıkması adına Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulunca yetkili görevlendirilmesine rağmen FET֒cülerin sızması nedeniyle henüz bir sonuca ulaşamadık. Bu hususta devletimizin yetkililerine çağrıda bulunarak bunlara karşı gerekli işlemleri yapmalarını istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.