ASAYİŞ Haber Girişi : 09 Şubat 2018 22:30

Kars'ta Fuhuş Operasyonu, 43 Gözaltı

Kars'ta Fuhuş Operasyonu, 43 Gözaltı
Kars'ta Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri fuhuş operasyonu düzenledi. Operasyonda fuhuşa yer temini, fuhuş yapan yabancı uyruklu kadınlar ile bu kadınlarla fuhuş yaptığı tespit edilen 43 kişi gözaltına alındı.
Kars Güncel- Kars'ta Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği fuhuş operasyonunda 43 kişi gözaltına alındı. 
Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği görevlilerimizce İl genelinde yürütülen planlı çalışmalar sonucunda,
Kars il merkezinde fuhuşa aracılık ve yer temin eden 5 şahıs ile Kars'da Fuhuş yaptıkları tespit edilen 8 ' i yabancı uyruklu toplam 13 kadın ve bu kadınlarla fuhuş yaptığı tespit edilen 25 şahıs, toplamda 43 şahıs 07.02.2018 tarihinde Kars Asayiş Şubenin yapmış olduğu planlı operasyon sonucunda yakalanmış, bu suça yer temin ettiği tespit edilen 1 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, yabancı uyruklu 2 bayan şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Fuhuş yaptıkları tespit edilen yabancı uyruklu bayanlardan 4'ü gerekli işlemlerin ardından sınır dışı edilmiş, diğer 4 bayanın da sınır dışı işlemleri devam etmektedir." denildi.
Ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada operasyonların devam edeceği; "Halkımızın güven ve huzur ortamına yönelik olarak , suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bundan sonra da büyük bir hassasiyetle devam edecektir." ifadeleri belirtildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.