SPOR Haber Girişi : 19 Mayıs 2018 21:56

Kars'ta Galatasaray Taraftarlarının Şampiyonluk Coşkusu

Kars'ta Galatasaray Taraftarlarının Şampiyonluk Coşkusu
Göztepe'yi deplasmanda 1-0 mağlup eden Galatasaray, Spor Toto Süper Ligi'nin 2017-2018 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Şampiyonluk sonrası Kars sokakları sarı kırmızı takımın taraftarlarının renkli kutlamasına sahne oldu.

Kars Güncel- Spor Toto Süper Lig'in son haftasına lider giren Galatasaray, deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya geldi.

Galatasaray, ikinci yarıda bulduğu golle Göztepe'yi 1-0 mağlup etti ve Süper Lig'de 2017/2018 sezonunun şampiyonu oldu.

GOMİS PENALTIYI ATTI G.SARAY ŞAMPİYON OLDUGalatasaray'a Göztepe karşısında galibiyeti getiren golü 66. dakikada penaltıdan Bafetimbi Gomis kaydetti. 

Galatasaray'a Göztepe karşısında galibiyeti getiren golü 66. dakikada penaltıdan Bafetimbi Gomis kaydetti. Bu sonucun ardından Galatasaray Süper Lig'i 75 puanla şampiyon tamamladı. Göztepe ise ligi 49 puanla tamamladı.

Kars'ta Galatasaray taraftarlarının şampiyonluk kutlaması sokakları sarı kırmızı renge boyadı. Şampiyonluk sonrasında Kazımpaşa Caddesi Aslan Heykeli, Atatürk Caddesi At Heykeli önünde ellerinde sarı kırmızı bayrak, flama ve meşaleleri ile toplanan yüzlerce Galatasaraylı taraftar şampiyonluk sevincini kutladı.

Kars'ta bir araya gelen taraftarlar, daha sonra araçları ile şampiyonluk turu attı. Polis ekiplerinin güvenlik önlemleri arasında şampiyonluk kutlaması yapa taraftarlar daha sonra dağıldı. 

Kars'ta Galatasarayın şampiyonluk kutlaması Kars sokaklarını sarı kırmızı renge boyadı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • gürbüz doğan 01 Ocak 1970 02:00

    yazıklar olsun KARSSPORU yok ettiniz utanmadan birde galatasaray kutlaması yapıyorsunuz onun için KARS ili sürünüyor beter olsun sizin gibi halka deymez