KARS Haber Girişi : 06 Haziran 2019 13:28

Kars'ta Genç Kızılaycılardan Duyarlı Etkinlik

Kars'ta Genç Kızılaycılardan Duyarlı Etkinlik
Kızılay Kars Şube Başkanlığı Genç Kızlar Biriminden İkram Keyfi.

Kars Güncel-Kızılay Kars Şube Başkanlığı Kurucu Genç Kızlar sekreterlik birimi tarafından düzenlenen programda bu bayramda ailesinden uzakta olan öğrencilere ve vatandaşlara Kahvaltı ve şeker ikramında bulunuldu. Kars Kızılay Şube Başkanlığı bayram öncesi başlattığı Bayram programı kapsamında bayram süresince yapılan yardımlar ve ikramlar vatandaşlar ile öğrencilerin unutulmadığını bir kez daha göstermiş oldu. 

Bugün Kızılay Kars Şube Gençliği tarafından ailesinden uzakta olan öğrenci ve vatandaşlar için kahvaltı ve ikramda bulunuldu. Masal parkta düzenlenen programda gençler ve vatandaşlar hep birlikte halay çektiler.

Kızılay Kars Şube Başkanlığı kurucu genç kızlar sekreterlik birimi başkanı Nurcan Ulu düzenlemiş oldukları faaliyet hakkında şu açıklamalarda bulundu. Ulu Bugün burada gönüllü genç kızlar ve il yönetimi ile birlikte bayramlaşma programı düzenledik bu programda bu bayramda evine gidemeyen Üniversite öğrencilerimiz ve vatandaşlarımıza Kızılay Genç gönüllüleri olarak bayramlaşma programını gerçekleştirdik ve kahvaltı ikramında bulunduk. Buradaki amacımız il dışında yaşayıp ’ta ailelerinin yanına gidemeyenlerle bayram coşkusu yaşamaktı onlarla bayramı kutluyoruz bu organizasyonu masal parkta yapmak istedik ikram aracımızla Kars halkına da ücretsiz ikramlarda bulunuyoruz ve parkta bulunan vatandaşlarımıza şeker ikramında bulunuyoruz bu şekilde bayramın coşkusunu yaşıyoruz dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.