KARS Haber Girişi : 12 Nisan 2019 22:09

Kars'ta Gurur Duyulacak Görüntüler, Karayoluna Giren Yavru Atı Araçlarına Alarak Kurtardılar

Kars'ta Gurur Duyulacak Görüntüler, Karayoluna Giren Yavru Atı Araçlarına Alarak Kurtardılar
Kars'ta karayolunda seyreden araç trafiğinin arasında kalan yavru atı, köy servisindeki gençler kucaklarına alıp minibüse koyarak kurtardılar.
Kars Güncel- Kars'ta karayolunda seyreden araç trafiğinin arasında kalan yavru atı, köy servisindeki gençler kucaklarına alıp minibüse koyarak kurtardılar.

Kars’ta Dikme köyüne giden öğrenciler, karayolunda arabaların altında ezilmekten kurtardıkları at yavrusunu servis minibüsüne alarak birlikte yolculuk yaptılar.

KARS'TA GURUR DUYULACAK GÖRÜNTÜLER, KARAYOLUNA GİREN YAVRU ATI ARAÇLARINA ALARAK KURTARDILAR
Kars il merkezinden Dikme köyüne doğru gitmekte olan öğrenci servisi, karayolunda araçlar arasında kalan tayın ezilme tehlikesi geçireceğini anlayınca durdu. Yolunu şaşıran ve ne yana gideceğini kestiremeyen taya sahip çıkan öğrenciler minibüsten inerek hareket halindeki araçları uyarıp dikkatlice tayı yakaladılar. 
Öğrenciler daha sonra sahipsiz tayı kucaklayarak öğrenci servisine bindirdiler ve Dikme köyüne kadar birlikte yolculuk yaptılar. 
Kars Fen Lisesi civarında aldıkları tayla köye gelen öğrenciler daha sonra tayı köydeki diğer atların yanına bıraktılar. Öğrenciler yem de verdikleri tayı arabaların altında ezilmekten kurtarmanın sevinciyle evlerinin yolunu tuttular.
Tay ise köydeki diğer atların yanında arazide otlamaya başladı.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.