ASAYİŞ Haber Girişi : 22 Şubat 2018 09:09

Kars'ta Hayvan Pazarında Eylem, Kars- Ardahan Karayolu Ulaşıma Kapandı

Kars'ta Hayvan Pazarında Eylem, Kars- Ardahan Karayolu Ulaşıma Kapandı
Kars’ta kurulan hayvan pazarında satıcılar, hayvan pazarının içindeki çamurdan şikâyetçi oldular. Su ve tuvalet yapılmamasına isyan ederek yolu trafiğe kapattılar.
Kars Güncel-Kars’ta sabah saatlerinde hayvan pazarındaki satıcılar pazarın içindeki çamurdan dolayı artık hayvanlarını neredeyse pazara sokamadıklarını ayrıca hayvan pazarında su ve tuvaletin olmamasından ötürü yolu trafiğe kapattılar.
Satıcılar; “Biz buraya harç paramızı veriyoruz, biz burada görevimiz neyse yapıyoruz, burada bizim sıkıntımız düzgün bir meydan istiyoruz, hayvan pazarı istiyoruz, Sayın Tarım Bakanı diyor ki ben Kars’ta meydanı kapatacağım, gelsin burada bize bir meydan yapsınlar, bize yer yapsınlar, buranın tuvaleti yok, çok mağduruz, yabancı müşterilerimiz gelince hayvan pazarının yanında bulunan petrollerin tuvaletlerine göndermek zorunda kalıyoruz. Çok mağduruz lütfen buna çözüm bulsunlar artık.” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
 Sabah saatlerinden beri yolu trafiğe kapatan satıcılar Kars Valisi Rahmi Doğan ve Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’yla görüşmek istediklerini dile getirerek bekliyorlar.
Öte yandan Kars Emniyet Müdürlüğü olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk etti.
Haberin Videosu:







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.