YAŞAM Haber Girişi : 06 Mayıs 2019 20:30

Kars'ta İlk İftarda Ramazan Çadırına Yoğun İlgi

Kars'ta İlk İftarda Ramazan Çadırına Yoğun İlgi
Kars'ta vatandaşlar Ramazan Ayının ilk gününde Kars İl Müftülüğü tarafından kurulan iftar çadırına yoğun ilgi gösterdi.
Kars Güncel- Kars'ta Türkiye Diyanet Vakfı ve Kars İl Müftülüğü koordinesinde kurulan ve günde yaklaşık 1500 kişiye yönelik iftar yemeği verecek olan Harakani Sofrası'na ramazan ayının ilk iftarında Karslı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Evliya Cami bahçesinde kurulan iftar çadırında iftarını açmak isteyen vatandaşlar gelerek burada sıraya girip yemeklerini alarak okunan ezanla birlikte iftarlarını açtılar. Kars İl Müftüsü Yusuf Eviş konu hakkında yaptığı açıklamada;  "Ramazan ayına erişmenin verdiği huzur ve mutlulukla beraber Kars İl Müftülüğü'nün koordinesi Kars Valiliği'nin tensipleriyle burada Harakani Sofrası adı altında halkımızın ve esnaflarımızın da destekleriyle birlikte ramazan ayının sonuna kadar burada iftar çadırımızda yemek vereceğiz. Özellikle bu sene okullar tatil olmadığı için öğrenci yoğunluğumuz var. İnşallah kardeşlerimizin gurbette olduklarını hissetirmeden kazasız belasız bir iftar yaptırmayı Rabbim bizlere nasip etsin."dedi.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cabbar Efsender 01 Ocak 1970 02:00

    Yokluğun fotoğrafıdır.Yoksa halk zenginlesti de fatazi mi yapıyor?