KARS Haber Girişi : 09 Nisan 2019 15:23

Kars'ta İlki Başardı, Kadın Muhtar Besra Uluçay Dördüncü Dönem Mazbatasını Eşinin Elinden Adlı

Kars'ta İlki Başardı, Kadın Muhtar Besra Uluçay Dördüncü Dönem Mazbatasını Eşinin Elinden Adlı
Kars'ta 31 Mart seçimlerinde Merkez Mahallesinden tekrar muhtar adayı olan Besra Uluçay yeniden seçilmesinin ardından bugün mazbatasını aldı.
Kars Güncel- Kars'ta bir çok sosyal projeye öncülük ederek adından sıkça bahsettiren Merkez Mahallesi'nin kadın muhtarı Besra Uluçay,  bugün mazbatasını Merkez İlçe Seçim Müdürü olan eşi Mürsel Uluçay'dan adlı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından zaferini, mahallede bulunan öğrenciler ve mahalle sakinlerine mangal yakarak birlik beraberlik içerisinde kutlayıp yine bir örnek davranışa imza atan kadın muhtar Besra Uluçay bugün Kars Aliyesi'nde bulunan seçim kuruluna giderek mazbatasını teslim aldı.

Eşi Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mürsel Uluçay'dan mazbatasını alarak dördüncü dönem için resmi başlangıcı yapan Karsın çalışkan ve sevilen kadın muhtarı Besra Uluçay'a adliye içerisinde ilgi yoğundu. Daha sonra açıklama yapan Besra Uluçay; "Mahallemi gerçekten seviyorum ve halkımıza hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Mahalle sakinlerimiz adaylık sürecimde oldukları desteği  seçim gününde de sandıkta gösterdiler, oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Daha güzel, her insanımıza hizmet eden bir dönemin başlangıcı olacak şimdiye dek olduğu gibi. Rabbim utandırmasın." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.