KARS Haber Girişi : 04 Kasım 2019 16:27

Kars'ta İŞKUR'dan Alınacak Personellerin İsim Listeleri Açıklandı

Kars'ta İŞKUR'dan Alınacak Personellerin İsim Listeleri Açıklandı
Kars'ta İŞKUR tarafından çeşitli kurumlarda 9 ay süre ile istihdam edilecek olan 834 kişiye ait nihai listeler açıklandı.
Kars Güncel- Kars merkez ve ilçeleri genelinde Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda yardımcı hizmetler (temizlik görevlisi) ile özel güvenlik için 9 ay çalışacak 834 işçi alınacağının açıklanması üzerine vatandaşlar, geçtiğimiz eylül ayında başvurularını yapmışlardı.

Kurum tarafından 23 Eylül 2019 tarihinde başlayarak alınan başvurularda yapılan inceleme ve değerlendirmelerin tamamlanmasının ardından bugün Kars için 9 aylık süre ile çalışacak olan 834 personel belirlendi. Açıklanan isim listeleri İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından ilan panosu aracılığıyla duyuruluyor.

700 TEMİZLİK İŞÇİSİ, 134 ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ
Kars Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından 700 kişinin temizlik elemanı, 134 kişinin de özel güvenlik görevlisi olarak alınacağı programa yaklaşık 5 Binden fazla başvurunun olduğu öğrenilirken, çeşitli kriterler sonrası belirlenen 834 personel 15 Ekim 2019 ile 30 Haziran 2020 tarihleri arasında ki 9 aylık sürede çalıştırılmalarının planlandığı öğrenildi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.