ASAYİŞ Haber Girişi : 21 Mart 2019 23:09

Kars'ta İzinsiz Nevruz Kutlamalarına Polis Müdahalesi

Kars'ta İzinsiz Nevruz Kutlamalarına Polis Müdahalesi
Kars'ta Nevruz Bayramı dolayısıyla mahalle ve sokak aralarında araç lastikleriyle izinsiz yakılan " Sözde Nevruz ateşi"ne polis ekipleri müdahale ederek Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) ile söndürdü.
Kars Güncel-Halit Paşa Mahallesinde bir araya gelen bir grup, Nevruz Bayramını bahane ederek lastikleri ateşe vererek yaktılar. Mahalle sakinleri tarafından durum polis ekiplerine bildirildi.  Grubu uyarmak ve yakılan ateşi söndürmek için bölgeye Emniyet yetkilileri, çevik kuvvet, Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA, Özel Harekât,  sevk edildi.

Lastiklerle yakılan ateşe TOMA ekibi müdahale ederek söndürdü. Daha sonra ise mahallede birçok alanda izinsiz olarak yakılan ateşlere polis ekipleri müdahale ederek söndürdü. Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde 6 bölgede uygulama yaparak, Nevruz Bayramı'nın huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için görev başında olduğu ve izinsiz yakılan sözde nevruz ateşlerine müdahale edildiği görüldü.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.