KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 27 Eylül 2019 10:58

Kars'ta İzmir Devlet Senfoni Orkestrasından TCDD 163 Kuruluş Yıl Dönümü Konseri

Kars'ta İzmir Devlet Senfoni Orkestrasından TCDD 163 Kuruluş Yıl Dönümü Konseri
TCDD'nin kuruluşunun 163. yılı için Karsa gelen İzmir Senfoni Orkestrası gün içerisinde ilk performansları ile çocuklara daha sonra ise yetişkinlere yönelik konser yaptı. Soğuk havaya rağmen yüzlerce vatandaş Kars Tren Garında etkinliğe katıldı

Kars Güncel-Kars Valisi Türker Öksüz, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarının (TCDD) kuruluşunun 163. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İzmir Devlet Senfoni Orkestrasınca Kars Gar Müdürlüğünde düzenlenen konsere katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarının kuruluş etkinlikleri kapsamında Turistik Doğu Ekspres Treni ile ilimize gelen Erzincan ve Sivas illerinde verdiği konserin ardından Nesrin Bayramoğlu şefliğinde ilimizde konser veren İzmir Devlet Senfoni Orkestrası izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Konserde, İzmir Devlet Senfoni Orkestrasınca İstiklal Marşımızın çalınmasının ardından Klasik Müzik ve Türk Halk Müziği eserlerinden örnekler sunuldu.

Konsere, Vali  Türker Öksüz, Kars Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, il protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı

Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.