ASAYİŞ Haber Girişi : 26 Aralık 2018 12:55

Kars'ta Jandarmadan Fuhuş Operasyonu,4 Hayat Kadını Yakalandı

Kars'ta Jandarmadan Fuhuş Operasyonu,4 Hayat Kadını Yakalandı
Kars İl Jandarma Komutanlığı 22 Aralık 2018 Cumartesi günü yaptığı operasyonda 4 yabancı hayat kadını yakalandı. Gözaltına alınan kadınlardan birinden ise HIV virüsü tespit edildi.

Kars Güncel-Yapılan açıklamada;"Kars İl Jandarma Komutanlığınca Kars Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan ve ruhsatı daha önce iptal edilmiş olan otel binasında 22 Aralık 2018 günü yapılan fuhuş operasyonunda (4) yabancı uyruklu kadın yakalanmıştır. Sağlık kontrolünden geçirilen yabancı uyruklu şahıslardan (1) kadının HIV virüsü taşıdığı tespit edilmiştir.  

12 Şubat 2018 tarihinde Valiliğimiz tarafından ruhsatı iptal edilen ve mühürlenen otel binasında yapılan aramada tespit edilen şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemlere başlanılmış olup, HIV virüsü taşıyan yabancı uyruklu kadının sınır dışı edilmek üzere işlemleri başlatılmıştır.   

Fuhşa Teşvik ve Aracılık ile Mühür Bozma suçlarından aranan işletme sahibi,  23 Aralık 2018 günü yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.