KARS Haber Girişi : 18 Nisan 2018 21:13

Kars'ta Jandarmadan Terör Operasyonu

Kars'ta Jandarmadan Terör Operasyonu
Kars'ta jandarma ekipleri Kağızman / Çemçe Bölgesinde düzenledikleri operasyonda toprağa gömülü halde iki adet EYP düzeneği buldu.

Kars Güncel- Kars İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Terörle Mücadele kapsamında Kağızman İlçesi Çemçe kırsalında 18 Nisan 2018 günü operasyonlar icra edilmiştir.

Bölgede yürütülen operasyonlar kapsamında; 2 farklı noktada toprağa gömülü basma düzenekli şekilde tuzaklanmış, içeriğinde Amonyum Nitrat, C4, Mazot, TNT Karışımı (10 kg) Patlayıcı Madde, 8 adet büyük pil, 1 metre kablo olan 2 adet EYP düzeneği ele geçirilmiş olup, adli makamların talimatıyla yapılan işlemler sonunda 2 adet EYP Düzeneği yerinde imha edilmiştir." denildi.

Kars İl Jandarma Komutanlığından terörle mücadelede kararlılık vurgusu ise , asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında son BTÖ mensubu etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadele faaliyetlerine kesintisiz olarak devam edecektir." ifadeleri ile belirtildi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.