ASAYİŞ Haber Girişi : 05 Şubat 2020 17:04

Kars'ta JASAT Timleri On Yıl Önceki Cinayet Olayını Çözdü

Kars'ta JASAT Timleri On Yıl Önceki Cinayet Olayını Çözdü
Kars'ta jandarma ekipleri 10 yıl önce işlenen cinayet olayının faillerine yönelik operasyon düzenledi. Operayonda 3 kişi gözaltına alınırken hakim karşısına çıkarılan 1 kişi tutuklandı.

Kars Güncel- İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada; "Jandarma Suç Araştırma Timi ( JASAT )  tarafından geçmiş yıllarda işlenen ancak aydınlatılamayan suçluların peşindedir.

Bu Kapsamda; 10 yıl önce 24.04.2009 tarihinde Merkez Hasçiflik Köyünde ölü bulunan ve failleri tespit edilemeyen olayla ilgili JASAT timinin yaptığı titiz planlama, takip ve çalışma neticesinde, 03.02.2020 tarihinde 3 şahıs gözaltına alınmış olup, bu şahıslardan 1 kişi tutuklanarak cezaevine konulmuştur.

Kars İl Jandarma Komutanlığı,  asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.