ASAYİŞ Haber Girişi : 23 Şubat 2019 23:17

Kars'ta Kaçak İçki Operasyonu 2 Yabancı Uyruklu Şahıs Yakalandı

Kars'ta Kaçak İçki Operasyonu 2 Yabancı Uyruklu Şahıs Yakalandı
Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri 194 adet değişik markalarda kaçak/sahte içki ve 44 adet kullanıma hazır sahte bandrol ele geçirdi.

Kars Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince kaçakçılık faaliyetlerinin engellenmesi ve tespit edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 

İstanbul ilinden Kars iline otobüs firmaları marifetiyle kaçak/sahte içki getirdiği tespit edilen 2 yabancı uyruklu şahıs 23 Şubat 2018 günü suçüstü yakalanmış olup, şahıslara ait koliler ve çanta içerisinde toplamda 194 adet değişik markalarda kaçak/sahte içki ve 44 adet kullanıma hazır sahte bandrol ele geçirilmiştir. 

Kars İl Emniyet Müdürlüğümüz olarak toplumumuzun huzur, güven ve sağlığını tehdit eden suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kesintisiz olarak devam edecektir." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.