ASAYİŞ Haber Girişi : 24 Nisan 2020 14:06

Kars'ta Kaçak Kazı Operasyonları 6 Gözaltı

Kars'ta Kaçak Kazı Operasyonları 6 Gözaltı
Kars'ta jandarma ekipleri farklı iki adreste izinsiz kazı yapan 6 kişiyi olay yerinde yakaladı.

Kars Güncel- Kars Valiliği'nden yapılan açıklamada; "İl Jandarma Komutanlığımızca, alınan bir duyum üzere yapılan titiz planlama, çalışma ve takip sonucunda, Selim İlçesi Laloğlu Köyü mevkiinde 22.04.2020 günü izinsiz kazı yapan (1) şüpheli şahıs suç aletleri ile birlikte ele geçirilmiştir.

Konu kapsamında; (1x1) metre çapında (1) metre derinliğinde ve (1.5x1.5) metre çapında (4) metre derinliğinde (2) adet çukur bulunmuş ve kaçak kazıda kullanılan (1) adet keser,(1) adet kova, (1) adet eldiven ve toplam (7) adet kırık küp parçası ele geçirilmiştir.  Şüpheli (1) şahıs ile ilgili adli işlem yapılmıştır." denildi.

Digor'da Define Operasyonu 5 Gözaltı
Ayrıca Kars il Jandarma Komutanlığı ekipleri, alınan bir duyum üzerine yapılan titiz planlama, çalışma ve takip sonucunda, Digor ilçesi Derinöz Köyü Kurudere mevkiinde 22.04.2020 günü saat 15:00 sıralarında izinsiz kazı yapan (5) şüpheli şahıs suç aletleri ile birlikte ele geçirilmiştir.

Konu kapsamında; (2x1) metre çapında (1) adet çukur bulunmuş ve kaçak kazıda kullanılan (3) adet define aramakta kullanılan demir çubuk,(2) adet kazma, (1) adet kazma sapı ve (1) adet testere ele geçirilmiştir. Şüpheli (5) şahıs ile ilgili adli işlem yapılmıştır.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vatandaş 01 Ocak 1970 02:00

    He sanki hırsızlık yapmış. Bu ülkenin bütün değerleri yurt dışında neden acaba?