ASAYİŞ Haber Girişi : 08 Haziran 2019 12:41

Kars'ta Kaçakçılık Operasyonu, 17 Bin Paket Ele Geçirildi

Kars'ta Kaçakçılık Operasyonu, 17 Bin Paket Ele Geçirildi
Kars'ta yapılan uygulamada 12 parça halinde 5,15 gr uyuşturucu ve durdurulan bir araçta yapılan aramada ise 17 bin 240 paket kaçak sigara ele geçirilirken 2 kişi tutuklandı.

Kars Güncel-Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü görevlilerinin uyuşturucu madde kullanımı ve satışı ile kaçak sigara kullanımının/ satışının deşifre edilmesine ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Polis ekiplerinin V.K. ve F.Ç. isimli şahısların üst aramalarında 12 parça halinde 5,15 gram uyuşturucu madde ele geçirilmiş olup, adli mercilere sevk edilen şahıslardan TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti) suçu kapsamında V.K. ile F.Ç. ise serbest bırakıldı. 

Kars Kağızman kavşağı Sarıkamış istikameti yönünde durdurulan araçta yapılan aramada 17 bin 240 paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigara ele ele geçirilmiş olup, adli makamlara sevk edilen M.S. ve M.G. isimli şüpheli şahıslar tutuklandı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.