ASAYİŞ Haber Girişi : 19 Eylül 2018 15:26

Kars'ta Kaybolan Sedanur için Özel Ekip Oluşturuldu

Kars'ta Kaybolan Sedanur için Özel Ekip Oluşturuldu
Kars'ta 16 Eylül 2018 tarihinde kaybolan ve 4 gündür arama çalışmalarına rağmen kendisinden haber alınamayan Sedanur Güzel'i bulmak için JAK Timlerinin bulunduğu özel arama ekibi oluşturuldu.
Kars Güncel- Karsın Kağızman İlçesine bağlı Paslı Köyü'nde yaşayan ve 16 Eylül 2018 tarihinden beri kaybolan 9 yaşında ki Sedanur Güzel'i arama çalışmaları dördüncü gününde devam ediyor.
Evinden meyve toplamak için çıkan ve kendisinden hala haber alınamayan Sedanur Güzel'in arama çalışmaları bugünde devam etti. Olayla ilgili olarak çok sayıda arama ekibi köyde bulunan evler, eklentileri, arazi ve diğer köy güzergahlarında arama çalışmalarını sürdürürken bugün ki aramalara Sarıkamış Komando Tugayı'nda görevli JAK Timleri ve kadavra arama köpekleri de katıldı.
Kars Valisi Rahmi Doğan, olayla ilgili yaptığı açıklamada, konunun aydınlatılması için ciddi bir ekip oluşturduk, çocuğun kaybolma ihtimali çok düşük, farklı gelişmeleri de göz önüne alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Olayla ilgili olarak şüpheli sıfatı ile jandarma ekipleri tarafından bilgi için alınan bir kişi var, üzerinde sahte kimlik çıktı bununla dolaşıyor kendisi yarı açık cezaevinde süresini tamamlaması gerekirken sahte kimlikle dışarıda geziyor. Olayla ne kadar bağlantısı vardır bu gibi konuları henüz bilmiyoruz. Devlet olarak olayın aydınlatılması için tüm birimlerimizi seferber etmiş durumdayız. İnşallah sağ salim şekilde çocuğumuz Sedanur Güzel'i bularak ailesine teslim etmeyi istiyoruz." dedi.
AFAD, UMKE, JAK Timleri, Jandarma ekipleri, Jandarma Komando Ekipleri, Köy Korucuları ve kadavra arama köpeği ile iz takip köpeğinden oluşan arama ekipleri bölgede halen kayıp Sedanur'u bulmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.