ASAYİŞ Haber Girişi : 24 Aralık 2018 14:29

Kars'ta Kış Trafik Kazalarını Getirdi 3 Ayrı Kaza 8 Yaralı

Kars'ta Kış Trafik Kazalarını Getirdi 3 Ayrı Kaza 8 Yaralı
Kars'ta kış mevsimiyle birlikte trafik kazaları da arttı. Karsın Sarıkamış İlçesi'nde aynı günde meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.
Kars Güncel- Kars'ta etkili olan kış mevsimiyle birlikte buz ve kar beraberinde trafik kazalarını da getirdi. Edinilen bilgiye göre Karsın Sarıkamış İlçesinde aynı gün içerisinde üç ayrı trafik kazası meydana geldi.
Kazalardan ilkinde araç sürücüsü N.M. idaresindeki araç buzlu yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı. Kazada araç içerisinde bulunan sürücü N.M., T.M. , Z.T. , C.M. yaralandı.

İkinci trafik kazasında ise sürücü M.Ç. idaresindeki tır olumsuz hava ve yol şartlarından dolayı sürücüsünün idaresinde çıkarak şarampole uçtu. Şarampole uçan tır içerisindeki sürücü M.Ç. ile A.Ç. yaralandı.

Son trafik kazasında ise sürücü H.S. idaresindeki otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole uçtu. Meydana gelen trafik kazasında sürücü H.S. ile M.K. yaralandı.

Üç ayrı trafik kazasında jandarma ve sağlık ekipleri müdahale ederek yaralıları ambulansla Sarıkamış İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.