ASAYİŞ Haber Girişi : 23 Şubat 2019 23:48

Kars'ta Kontrolden Çıkan Araç Duvara Çarptı 2 Yaralı

Kars'ta Kontrolden Çıkan Araç Duvara Çarptı 2 Yaralı
Kars'ta sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bir evin bahçe duvarına çarparak durabildi.
Kars Güncel- Kars'ta bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bir evin bahçe duvarına çarparak durabilirken kazada araç içerisinde bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Şehitler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi giriş kısmında seyir halinde olan otomobil sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil bahçe duvarına çarparak durabilirken, kazayı gören çevre sakinleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araç sürücüsü ve arata bulunan diğer yolcuyu ambulansla hastaneye götürdü.

Polis ekiplerinin inceleme çalışması sonrası kaza yapan araç çekici ile kaza yerinden kaldırılırken, kaza nedeniyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanan trafik daha sonra tekrar açıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.