KARS Haber Girişi : 01 Aralık 2019 21:12

Kars'ta Köy Çocuklarına İnstagram Seferberliği

Kars'ta Köy Çocuklarına İnstagram Seferberliği
Kars'ta yaşayan iki arkadaş instagram hesaplarından başlattıkları etkinlik sayesinde köyde yaşayan 25 çocuğa kışlık mont, ayakkabı hediye ederek köy çocuklarının mutlu bir gün geçirmesini sağladı.
Kars Güncel-Kars’ta yaşayan vatandaşların şehirde iş bulmasına yardımcı olmak amacıyla sosyal medya hesabı instagram üzerinden oluşturdukları “Karsisbul” isimli hesaplarından sosyal sorumluluk amacıyla paylaşımlar yaparak köyde yaşayan çocuklar için bir gönüllülük hareketi başlattılar.

Karsisbul safyası editörleri; Ferit Budak ve Ersul Morkoç, kendilerine yardımseverler tarafından ulaştırılan kışlık mont, ayakkabı ve oyuncakları bugün Karsın Digor ilçesine bağlı Bayırbağı köyündeki çocuklara ulaştırdılar.

Sayfa adına yapılan proje hakkında açıklamada bulunan Budak ve Morkoç; "Çocuklarımıza, yardımseverlerden ve kendi katkılarımızın birleşmesiyle kışlık giyim malzemeleri ve çeşitli hediyeler temin ettik. Bugün geldiğimiz bu köyde çocuklarla beraber pasta kestikten sonra hediyelerini kendilerine verip çocuklarımızla birlikte fotoğraf çektirerek sevinçlerine ortak olduk. Diliyoruz ki başlatmış olduğumuz projemiz bundan sonrada çocuklarımız için yapılacak yardımlarla ilgili çaba sarf edeceğiz ve bu dayanışma için halkımızında desteğini bekliyoruz." dediler.

Sizlerde bu gönül hareketine destek olmak istiyorsanız sosyal medya hesabı olan instagramda @karsisbul hesabı üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karsli 01 Ocak 1970 02:00

    Parayı milet versin üç tane çapulcu biz yaptık desin sizin mesleğiniz hırsızlık ne zaman yardım sever oldunuz

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Çok teşekkür ederim sizlere