KARS Haber Girişi : 19 Mart 2018 21:03

Kars’ta Köy Okullarının Kütüphanesi İçin Kitap Toplama Kampanyası Başlatıldı

Kars’ta Köy Okullarının Kütüphanesi İçin Kitap Toplama Kampanyası Başlatıldı
Karsın Arpaçay ilçesinde görevli sağlık personeli Berivan Özcan köylerde yaşayarak öğrenim gören çocuklar için köy okullarında kütüphane kurulması için “Sesimize Ses Verip Bir Harfte Siz Eklermisiniz” sloganı ile yardım kampanyası başlattı.

Kars Güncel- Arpaçay ilçesinde görev yapan Berivan Özcan başlattığı ve öncülüğünü yaptığı kütüphane oluşturma kampanyasına; “  Kars’a çok değil 40 km mesafede olan bir ilçemiz, Hiç gelip gördünüz mü? Bilmiyorum ama ben buradayım ve Görüyorum öğrenmeye aç sevgi dolu gözlerle bakan çocuklarını…” diye başlattığı kütüphane oluşturma kampanyasına özellikle sosyal medya hesaplarından ciddi destek bulmuş durumda.

Gözlerindeki Parıltı ve Sevinçle Yaşıtları Gibi O Ufukların Sonsuz Olduğu Engin Denizlerle Buluşmak İstiyorlar…

Gerçekleştirilmek istenen sosyal sorumluluk projesi ile ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarına modern kütüphaneler kazandırmak, öğrenci ve öğretmenlerin bilgiye kolayca ulaşmalarını sağlamak, öğrencilere okuma alışkanlığı imkânları kısıtlı ve fiziksel şartları uygun olan okulların kütüphanesinin tefriş edilmesi hedefleniyor.

Berivan Özcan yaptığı paylaşımda; “Ancak gördüğüm bu öğrencilerin kitap okuyabilecekleri bir kütüphaneleri ve yeterli sayıda kitapları yok. İşte bu yüzden Bu Kitap Kampanyasını başlatmak istedim. Bunun için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce belirlenen okullarımızda kütüphane kurulması için ilkokul ve ortaokul düzeyinde kitaplara ihtiyacımız var. “Sesimize Ses Verip Bir Harfte Siz Eklermisiniz, Hep beraber el ele vererek bu çocukları okudukları kitaplarda ki kahramanlar Yapmaya Ne Dersiniz?”  diyerek başlattığı kitap kampanyasına destek olunması çağrısında bulundu.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.