YAŞAM Haber Girişi : 12 Aralık 2018 01:20

Kars'ta KYK'lı Öğrenciler, Ömer Döngeloğlu ile Nebi'nin Ayak İzlerinde Bir Araya Geldi

Kars'ta KYK'lı Öğrenciler, Ömer Döngeloğlu ile Nebi'nin Ayak İzlerinde Bir Araya Geldi
Kars'ta KYK öğrenci yurtlarında barınan öğrenciler, İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu ile "Nebi'nin Ayak İzleri" konulu söyleşi programında bir araya geldi.
Kars Güncel- Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Kars İl Müdürlüğü tarafından, öğrenci yurtlarında barınan öğrenciler için Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında Kars Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda "Nebi'nin Ayak İzleri" söyleşi programı düzenlendi.

Programa İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, KYK Kars İl Müdürü Müseyip Arslanbenzer, Aileve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Acay, İlim Yayma Cemiyeti Kars Şube Başkanı Ebubekir Keleş, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Düzgün ve KYK'lı öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği program Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu tarafından, Peygamber Efendimizin hayatının anlatıldığı, ilahi ve naatların yer aldığı konuşmalar ve söyleşi programı gerçekleştirildi.

Program bitiminde KYK Kars İl Müdürü Müseyip Arslanbenzer tarafından İlahiyatçı Yazar Ömer Döngeloğlu'na çiçek takdim edildi. Daha sonra ise KYK'lı öğrenciler Ömer Döngeloğlu ile fotoğraf çekilmesinin ardından program sona erdi. Öğrenciler Kars KYK İl Müdürlüğü'ne bu tür sosyal programları yaparak manevi duygularını güçlendirdikleri için teşekkür ettiler.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.