ASAYİŞ Haber Girişi : 18 Ocak 2018 17:36

Kars'ta Market Baskını Yapan Gaspçı Yakalandı

Kars'ta Market Baskını Yapan Gaspçı Yakalandı
Kars'ta girdiği marketteki çalışanı elindeki bıçakla tehdit ederek, kasada bulunan paraları almaya çalışan gaspçı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.
Kars Güncel- Kars'ta girdiği marketteki çalışanı elindeki bıçakla tehdit ederek, kasada bulunan paraları almaya çalışan gaspçı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. 
Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "16.01.2018 günü akşam saatlerinde ilimiz GAMP Caddesi üzerinde bulunan bir market içerisinde iş yeri çalışanlarını elindeki bıçak ile tehdit ederek kasadaki paraları zorla almaya çalışıp ve akabinde hızla olay yerinden kaçan şahsın yakalanmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği görevlilerimizce hemen çalışmalara başlanmış, ara sokaklarda yaşanan kısa bir kovalama neticesinde şahıs aynı gün çok kısa bir sürede Merkez Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde suç aleti ekmek bıçağı ile birlikte görevlilerimizce yakalanmıştır." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.