ASAYİŞ Haber Girişi : 20 Ekim 2019 14:03

Kars'ta Masal Park'ta Bıçaklı Kavga 1 Yaralı

Kars'ta Masal Park'ta Bıçaklı Kavga 1 Yaralı
Kars'ta iki grup arasında "Gondol'da Ayakta Eğlenmeyin" meselesi üzerine çıkan tartışma büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü.
Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre Kars'ta bulunan Masal Park içerisindeki eğlence yeri lünaparkta müşteriler ile çalışanlar arasında çıkan tartışmada bir kişi bıçakla yaralandı.

Dün akşam 17:00 sıralarında Masal Park içerisinde meydana gelen olayda; "Gondol diye tabir edilen eğlence aracına ayakta binmek isteyen bir gruba, lünapark görevlileri uyarıda bulunarak ayakta eğlenmemelerini ve oturmaları gerektiği uyarısında bulundu. Uyarı üzerine iki grup arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine kavganın taraflarından olan grup üyelerinden olduğu iddia edilen bir kişi elindeki bıçakla, müşteriyi gondola ayakta bindiği için yaraladı.

Olayın polis ve sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine kavgada yaralanan şahıs ambulansla Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ... 01 Ocak 1970 02:00

    Şentürk beyin kiymetini anlayacaksiniz..karsa luna park gelse neyine ne bilsin ahirdan cikan adamlar eglenmeyi