KARS Haber Girişi : 14 Kasım 2018 14:21

Kars'ta Meydanları Boş Bırakmayan Başkan Aday Adayı Atıf Özbey

Kars'ta Meydanları Boş Bırakmayan Başkan Aday Adayı Atıf Özbey
Kars'ta yerel seçimler için sokakları şimdiden gezmeye başlayan ve her bulduğu fırsatta halk ile iç içe olan AK Parti Belediye Başkan aday adayı Atıf Özbey şimdiden vatandaşın gönlünde taht kurmayı başarmış gibi.
Kars Güncel- “Kars’ta gönül Belediyeciliğini, AK Parti olarak halkımızın hizmetine sunacağız." sloganı ile AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştiren TRT Haber Editörü ve Kanal 5 Genel Koordinatörü usta siyasetçi Atıf Özbey şimdiden Karslı vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyip, istek önerileri üzerinde görüşerek desteklerini istiyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılması planlanan Mahalli İdareler ve Yerel Seçimleri için uzun süreden beri Kars'ta saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Aday Adayı Atıf Özbey tamda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi "Seçimden seçime değil her zaman sahada her zaman halkla iç içe olan adaylar bulacağız" sözünün gereği olarak meydanları boş bırakmıyor. Yaklaşık 10 bin adet el broşürü ve bilgilendirme yazısının olduğu metaryalleri vatandaşlara tek tek dağıtan Özbey'e halkın ilgisi de mutluluk veriyor. 
Kars Belediye Başkan Aday Adayı Atıf Özbey; "Menfaatin “Kars” olması için, bu defa tüm ayrımcılıklardan uzak, aklı selim ile bir yönetim oluşturmak mecburiyetindeyiz." diyerek desteklerini beklediğini belirtirken, bizde usta siyasetçi Atıf Özbey'in bu halk buluşlamalarının tüm parti ve aday adaylarına örnek olmasını diliyoruz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • murat 01 Ocak 1970 02:00

    el broşürü dagıtmak serbestmi yani izin alınmışmı ama nede olsa ikdidar partisi ne yapsak haklı atıf beye sormalı sen karsda oturmuyorsun karsı bilmezsin ne işin var belediyede tabiki rant çıkar