SAĞLıK Haber Girişi : 11 Temmuz 2018 19:16

Kars’ta Namedent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği 7/24 Hizmette

Kars’ta Namedent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği 7/24 Hizmette
Kars’ta Diş Hekimi Mesut Gülver tarafından hizmete açılan Özel Namedent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği 7/24 Kars halkının hizmetinde.

Kars Güncel- Ortakapı Mahallesi Faikbey Caddesi (Karabağ Oteli Karşısı) No: 45 Kat: 1 D: 2 adresinde Karslı Diş Hekimi Mesut Gülver tarafından açılan Özel Namedent Ağız ve Diş SağlığıKliniği Kars halkının hizmetinde. Hizmete açılan Namedent Diş Sağlığı Kliniği hasta memnuniyetini ve hasta haklarını ön planda tutarak hizmetine devam ediyor.

Namedent Diş Sağlığı Kliniği’nde Diş Hekimi Mesut Gülver tarafından verilen hizmetler;  Estetik Diş Hekimliği, Restoratif Diş Hekimliği, Diş Beyazlatma, Protetik Tedaviler, Dental İmplant Uygulamaları, Periodontal Tedaviler, Diş ve Çene Cerrahi, Endodonti, Ortodonti , Pedodonti ve Panoramik Röntgen uygulama ve tedavi hizmetleri yapılmakta.

Kars’ta açılarak hizmet vermeye başlayan Namadent Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği Diş Hekimi Mesut Gülver’e soru, öneri ve bilgi için 0537 438 37 36 - 0474 999 18 35 numaralı telefonlardan iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ümit 01 Ocak 1970 02:00

    Çok değerli Doktorumuzu Ankaradan tanırım. Kendisi Memleket sevdalısı, işinde usta, herkes tarafından sevilen, saygı duyulan hemşerimizdir. Polikliniğinde bugün büyük şehirlerde nasıl bir tedavi uygulanıyorsa (en yeni makinalar, en yeni ekipmanlar ile çalışır) daha iyisini uygulamaya çalışır. Kendisine başarılarının devamını dilerim. Memleketimizde böyle insanları görmek çok güzel...